was successfully added to your cart.

Winkelmand

materiaalmulch

JSH cellulose als antistuifmiddel en afdekking van voorbelasting en zanddepots

By april 7, 2014 One Comment
JSH Cellulose t.b.v. Hydraulisch zaaien van Gras en Bloemenmengsels.

Tevens veel gebruikt voor stuifbestrijding (anti-stuifmiddel) en afdekking van bouwterreinen, voorbelasting en zanddepots. Dit ter voorkoming van winderosie en watererosie. Cellulose is een biologisch afbreekbaar toeslagmateriaal te gebruiken in hydroseeding machines. Cellulose is biologisch afbreekbaar organisch product dat een huid vormt die voor een maandenlange bescherming tegen winderosie, en ongewenste verspreiding van zand zorgt. Cellulose wordt na verloop van tijd vanzelf afgebroken. Het kan desgewenst worden vermengd met gras en of wildbloemen zaad.

Ook in de toepassing van stofbestrijding is Cellulose een veel gebruikt product. De verspreiding van stofdeeltjes wordt tegengegaan door dat deze worden ingekapseld door de papiercellulose.

Dit product wordt op de Nederlandse markt ook verkocht als Grassfix en Stesam.

 

 
JSH Papier Cellulose

Gebruik ± 10 tot 20  Kg / Are

Vochtgehalte; < 15%
Ph waarde ± 6.8
Calcium ± 14 Gr / Kg

Verpakking in baal ± 18 kg op Pallets 160 x 120 cm (180 cm Hoog) 72 stuks totaal ± 1300 kg per pallet met UV bestendige hoes.

JSH Cellulose is een product van Jaap Sterk Hydroseeding / Postbus 88 / 6573 ZH / Beek Ubbergen
www.Hydroseeding.EU / info@JaapSterk.nl / +31 (0) 24 684 26 97

.

Donderdag 16 oktober 2014 heeft de firma J.de Ridder Civiel & Cultuurtechniek uit Soesterberg de eerste greens ingezaaid van de nieuwe golfbaan te Zenderen. Hierbij is gebruik gemaakt van JSH Cellulose met als toevoeging JSH Soil Fixatie lijm.  Uitvoerder Luuc de Groot brengt het mengsel aan met een 18 pk Turbo Turf HS-500-XPW machine en gebruikt een 50/400 nozzle die het materiaal mooi egaal verdeeld. Met name de mooie verdeling vanhet materiaal en dat de cellulosemulch zo makkelijk mengt zonder verstoppingen spreekt hem aan!

Jaap Sterk

About Jaap Sterk

One Comment

 • N.M.W. Mensen schreef:

  Geachte mevrouw/meneer, ik wil uw product gaan gebruiken om een voorbelasting van zand (voor zandbed) af te dekken. Hoe verwijder ik de cellulose na een half jaar en kan ik dan het zand nog als zand voor zandbed gebruiken.

  Met vriendelijke groet,
  Nico Mensen
  Projectleider Waterpas Civiel Adviesbureau
  010-2657560

Leave a Reply