was successfully added to your cart.

Winkelmand

bloemen mengselshydroseeding

Hydroseeding van Wildbloemenmengsels

By december 18, 2013 No Comments
Hydroseeden van Wildbloemenmengsels cruydthoeck
Foto; Cruydthoeck
Wildbloemenmengsels worden meestal vermengd mat zand om een zo schraal mogelijk mengsel te kunnen zaaien. Dit is met hydraulisch zaaien (hydroseeding) niet meer nodig.
Het zaad wordt vermengd met de houtvezelmulch in de tank en dit kan in ieder gewenste verhouding. Dus wanneer het gewenst is dat er 10 gr per m2 gezaaid wordt is dat geen probleem en zal er ook 10 gr op iedere m2 verdeeld liggen.
Geen concentraties en een mooie egale opkomst gegarandeerd.
Wij zaaien uw wildbloemen mengsel op iedere gewenste locatie. Wanneer er in een bestek een mengsel is voorgeschreven kunnen wij dit voor u regelen, maar wanneer u dit zelf wilt verzorgen is dat geen probleem.
Wij werken onder andere samen met de volgende wildbloemen leveranciers.
Onder andere met;
Pelgrum Vink Materialen B.V. (PVM BV) is een groothandelsbedrijf dat zich bezig houdt met toelevering van materialen voor de groensector. PVM BV is in 1989 opgericht door Gerard Pelgrum en Johan Vink.
Wilde bloemen, heel veel wilde bloemen. Cruydt-Hoeck biedt een groot sortiment wildeplantenzaden, bloemenweidemengsels en tuinzaden. Wilde bloemen dragen bij aan de biodiversiteit, aan de leefomstandigheden van insecten, vogels en vlinders. Maar bovenal zijn wilde bloemen adembenemend mooi.
Direct-groene oplossingen voor dak, gevel en bodem.
Dat is waar Sempergreen® voor staat.
Platte en hellende daken, gevels en geluidsschermen maar ook rotondes, plantsoenen, hellingen en taluds…. Met de duurzame, direct-groene producten van Sempergreen® zijn ze in een handomdraai voorzien van een -blijvend- groene uitstraling!

https://www.medigran.nl/

MediGran is ruim 25 jaar gespecialiseerd in het verzamelen, telen en verwerken van zaden vaninheemse planten. Door haar expertise is MediGran toonaangevend in de toepassing van inheemsekruidenmengsels, wilde bloemenmengsels, bermmengsels en weidemengsels voor een natuurvriendelijke leefomgeving en ecologische groenbeheer.
De soorten toegepast in de kruidenmengsels zijn gekozen op basis van ecologische en sociologische principes, terwijl de onderlinge verhoudingen zorgen voor een evenwichtig zaadmengsel. Wij geven u graag advies bij uw streven naar een natuurvriendelijke leefomgeving en ecologisch verantwoord groenbeheer.
Met een 40-tal kruidenmengsels en ongeveer 700 soorten zaden van inheemse planten helpt MediGran  bij natuurontwikkeling en de ontwikkeling van een grotere biodiversiteit van deinheemse flora. 

 

Hydraulisch zaaien van Wildbloemenmengsels
 
 
 
 
Jaap Sterk

About Jaap Sterk

Leave a Reply